12 Mayıs 2017 Cuma

“Kırlangıç Varyetesi Altında, Tiriliçe Tadında Akçay” adlı çalışmam;


linkinden ulaşılabilir.

Okuyacak olanlara keyifli anlar dilerim.
(Her hakkı saklıdır)

Ayşei Yasemin YÜKSEL (Acemi Demirci)

Paylaş :

2 yorum:

  1. of bu yazı çok iyiydi bol yemek vardı. çalkama mayko ha aklımda tamam :) akçay çocukken gidiyoduk annemlerle. sevdiğim yerlerden. yani şöyle yazın izmir sıcağında akçay akşamları öyle serindi ki cennet valla :)

    YanıtlaSil
  2. Bu 2014 yılında yazılmıştı. Yarım kalmış bir yazıydı. Daha yemek faslını geçememiştim. Pazarı, geceleyin her yanı o sırada kaplayan doğal taş tezgahları, Ayvalık, Cunda... Onlar kaldı. Şimdi de üstelemedim; çünkü o zamanki izlenimden çok uzak bir zaman şimdi. Böylece kaldı yazı. Biraz çalkama ya da çıldır üzerine olmuş oldu :)

    YanıtlaSil

İzleyiciler

En çok Okunanlar

Arsiv

Follow by Email

Toplam da

Copyright © Acemidemirci