8 Mayıs 2017 Pazartesi

“Patates Köfteli Masalardan Uzaklaşalı” adlı çalışmama;


linkinden ulaşılabilir.


Okuyacak olanlara keyifli anlar dilerim.
(Her hakkı saklıdır)
Ayşei Yasemin YÜKSEL (Acemi Demirci)
acemi.dmirci@yahoo.com.tr; @AcemiDemirci
Paylaş :

8 yorum:

  1. Ne güzel olmuş ana kız gidilen güzel bir yer, güzel insanlar ve harika tabak :)

    Ve evet, bana da kayseri mantısı sırf hamur gelir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yer de tabak da çok samimi, bildikti. Çok beğendim.

      Aksaray mantısı önereceğim de hala ticari boyut kazanmadı. Evlerinde yapıp yiyorlar. Tadı ile başka hiçbir mantı yarışacak nitelikte değil :)

      Sil
  2. Artık pek patates kızartması yapmıyorum ama doğru çocukluğumuzda o güzel ikili vazgeçilmez yemeğimizdi. Evcilik oyunlarının bile iştah açan yemek grubu.
    Artık yaşlarımız bile kızartmalarla çatışmaya giriyor, anlaşamıyorlar.
    Anne- kız yemek yemek her şeyi daha lezzetli kılar, bilirim. O anların değerine paha biçilmez...
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Patates kızartmasına çok düşkün değilim. Severim tabii, yerim; ama ille yapayım da olsun demem.

      Az önce kızartma yaptım. Kabak dolması için kabakların içini oyunca o içler mücver oldu :)

      Sil
  3. Ne umarken ne bulmuşsunuz. Şans dedikleri bu olsa gerek :) Bugünlerde anne yapımı patates köfteye baya doydum. Mantı olsa da yesek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneniz mantı yapmıyor mu? :)))))

      Sil
  4. offf süper yazı her yerinde yiyecek var oh bi de annenle hep yemek konuş anlat işte ne güzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))
      Anladım, yemek blogları bana kızsın istiyorsun :)

      Sil

İzleyiciler

En çok Okunanlar

Arsiv

Follow by Email

Toplam da

Copyright © Acemidemirci